Har du många frågor? Känner du dig förvirrad och vilsen? Kanske skulle du må bättre och känna dig tryggare om du haft någon att prata med? Se då hit! Med erfarna, professionella, engelsktalande rådgivare kan du både få svar på dina funderingar och feedback på dina livsval. Låter detta som något för dig?

Höga krav på dig själv?

I den snabba värld vi lever i är det ibland svårt att hänga med och ha koll på vem man själv är. Många har höga krav på sig själva, både prestationsbaserade och ekonomiska. Man vill klara av sitt jobb på ett tillfredsställande vis, ha ett bra familjeliv och kunna köpa de “rätta” sakerna. Om stressen av detta blir för hög, kanske det hade varit bra att få prata med en rådgivare på engelska?

Svårt att hålla koll på pengarna?

Ibland vill vi köpa så mycket, vi vill ha ett trevligt boende, en snabb bil och trendiga kläder. Status kan ofta kännas viktigt och det är lätt att man spenderar för mycket i jakten på densamma. Känner du igen dig? Kostar din livsstil dig mer än du tjänar? Hör av dig till en av våra rådgivare för stöd och konkret hjälp.

Rådgivare sittande på soffa.

Behov av rådgivning?

Världen är en skrämmande plats. Man kan känna sig stressad av många anledningar, är det inte Trumps förnekande gällande klimatförändringarna så är det jakten på statussymbolen, oavsett vad dessa må vara. Många människor behöver ibland en trygg plats med en trygg person dit han eller hon kan vända sig. Där det finns någon att prata med vare sig man behöver finansiell rådgivning eller rådgivning på det privata planet.